Video’s

Tijdens de laatste webinar van de serie Lust for Life schoof ik als één van de onderzoekers aan om te praten over toekomst en innovatie in de Gezondste Regio 2025. De gehele webinar kijk je terug via deze link.


Hoe je voedings- en gezondheidsclaims kunt gebruiken voor het vermarkten van gezonde voeding, vertelde ik tijdens de webinar van Stichting Sustainable Food Initiative. Vanaf 53 min zie je mijn bijdrage.


Is wetenschap slechts een mening? Het thema van het online NUTRIM symposium 2020 greep ik aan om te laten zien waarom gezondheidsclaims niet slechts ‘meningen’ zijn, maar ze helaas niet het volledige verhaal vertellen over het maken van gezonde voedselkeuzes.


Tijdens het jaarlijkse ILSI congres in januari 2020 presenteerde ik het onderzoek van onze internationale werkgroep naar de mogelijkheden om in plaats van dierproeven, andere studies uit te voeren voor het aantonen van de veiligheid van voeding of de voedingswaarde.

Bij L1mburg Centraal vertelde ik in mei 2019 over mijn onderzoek en over de nominatie voor de top 5 van Wetenschapstalent 2019.


In februari 2018 schoof ik aan bij 1op1 van WijLimburg TV. In het interview gaat het niet alleen over mijn werk als voedingswetenschapper met interesse in levensmiddelrecht, maar ook meer over mezelf en mijn eigen achtergrond.


TEDxVenlo 2017

Universiteit van Nederland 2016